اخذ نمایندگی شیر مرغوب ارگانیک

یکی از پرمصرف ترین انواع محصولات لبنی در ایران، شیر مرغوب ارگانیک بوده است که بسیاری از شرکت ها با اخذ نمایندگی فروش این محصول در سراسر ایران به عرضه آن می پردازند. شیر یکی از پرمصرف ترین انواع محصولات لبنی در ایران بوده است که البته در انواع مختلف تولید می شود و به […]

قیمت انواع شیر بدون چربی

شیر بدون چربی از محصولات لبنی بسیار مفیدی بوده است که در انواع مختلف تولید شده و با قیمت مناسب در بازار کشور خرید و فروش می شود.شیر بدون چربی از مواد مغذی زیادی تشکیل شده است و میزان کلسیم، فسفر، پتاسیم، ویتامین ها و پروتئین در این شیر بیشتر بوده و البته برای درمان […]

پخش عمده شیر طبیعی

آیا می دانید علامت شیر طبیعی چه می باشد؟ پخش عمده انواع محصولات لبنیاتی از جمله شیر از کدام سایت صورت می گیرد؟ در مورد شیر چه می دانید؟ شیر یکی از پرخاصیت ترین انواع محصولات لبنی بوده است که به صورت طبیعی یا صنعتی در بازار خرید و فروش می شود. البته شیر طبیعی […]

خرید شیر گاو برای کودکان

متخصصان گوارش کودک معتقدند بعد از یک‌سالگی می‌توان به کودک روزانه حدود نیم لیتر شیرگاو داد، اما این کار اصولی دارد؛ ابتدا باید شیر را رقیق‌ کنید یعنی یک ‏دوم از این نیم لیتر، آب جوشیده سرد شده باشد. پس از یکی، دو ماه، می ‏توان از دو‌ سوم شیر و یک سوم آب و […]

تجارت انواع شیر پاستوریزه

شیر پاستوریزه به شیری گفته می‌شود که عاری از هر نوع میکروب بیماری‌زا است. برای پاستوریزاسیون شیر در صنعت، شیر را به صورت غیر مستقیم و کنترل شده حداقل تا دمای 72 درجه سانتیگراد و به مدت 15 ثانیه حرارت می‌دهند. شیر پاستوریزه را در صورت رعایت شدن زنجیره سرد 2 تا 5 روز می‌توان […]

خرید و فروش شیر گاو یا گوسفند

اکثر متخصصان ، مصرف شیر گاو یا گوسفند را برای کودکان و بزرگسالان توصیه می کنند و آن را موجب جلوگیری از پوکی استخوان می دانند. با این حال، برخی متخصصان، با این توصیه مخالف اند و شیر حیوانات را عامل بروز بسیاری از بیماری ها از جمله دیابت، پوکی استخوان، چاقی، انسداد عروق قلب […]

خرید شیر پاستوریزه الویت دارد

برخی افراد برای مصرف روزانه خانواده به ویژه کودکان شیرهای استریلیزه (با ماندگاری بیشتر) را به انواع پاستوریزه ترجیح می‌دهند؛ اما در مقابل عده‌ای هم با این تصور که برای افزایش ماندگاری این محصول از مواد نگه‌ دارنده استفاده می‌شود از مصرف آن خودداری می‌کنند؛ اما باید بدانید شیرهای استریلیزه حاوی مواد افزودنی نبوده و […]

تجارت شیر پاستوریزه و شیر خام

شیر پاستوریزه به شیری گفته می‌شود که عاری از هر نوع میکروب بیماری‌زا است. برای پاستوریزاسیون شیر در صنعت، شیر را به صورت غیر مستقیم و کنترل شده حداقل تا دمای 72 درجه سانتیگراد و به مدت 15 ثانیه حرارت می‌دهند. شیر پاستوریزه را در صورت رعایت شدن زنجیره سرد 2 تا 5 روز می‌توان […]

مصرف شیر سالم و طریقه نگهداری آن

وجود تعداد کم میکروارگانیسم در شیر باعث بهتر شدن در کیفیت آن میشود. هر چه بار اولیه میکروبی کمتر باشد کیفیت نگهداری آن نیز بهتر است. بار میکروبی اندک بخصوص تعداد اسپور باکتریها در شیر موضوع قابل توجهی است که باید در هنگام فرآیند شیر با درجه حرارت بالا به آن توجه کرد. میزان میکروبهای […]

اهمیت مصرف شیر پاستوریزه

برخی افراد برای مصرف روزانه خانواده به ویژه کودکان شیرهای استریلیزه (با ماندگاری بیشتر) را به انواع پاستوریزه ترجیح می‌دهند؛ اما در مقابل عده‌ای هم با این تصور که برای افزایش ماندگاری این محصول از مواد نگه‌ دارنده استفاده می‌شود از مصرف آن خودداری می‌کنند؛ اما باید بدانید شیرهای استریلیزه حاوی مواد افزودنی نبوده و […]