تولید انواع شیر های پاستوریزه در کارخانه چگونه صورت می گیرد؟ انواع شیر های پاستوریزه برای چه افرادی مناسب است؟ آیا در فروشگاه های آنلاین نیز انواع شیر پاستوریزه به فروش می رسد؟
تولید انواع شیرهای پاستوریزه با درصد چربی مختلف با عناوین پرچرب، کم چرب و بدون چربی در کارخانه های لبنی و توسط دستگاهی به نام سپراتور صورت می گیرد. سپراتور دستگاهی است که توسط آن چربی شیر جدا شده و از قسمتی از دستگاه خارج می شود. سپس متناسب با نوع شیر پاستوریزه و استانداردهای موجود، مقدار مورد نیاز چربی به آن اضافه می شود.
شیرهای پرچرب برای کودکان و نوجوانان مناسب می باشد. زیرا این شیرها علاوه بر انرژی، ویتامینهای بیشتری نیز نسبت به شیرهای کم چرب دارند و شیرهای کم چرب برای افرادی که در سنین بالاتر قرار دارند و تحرک آنها کمتر است توصیه می شود.
امروزه در فروشگاههای آنلاین نیز انواع شیرهای پاستوریزه به فروش می رسند که می تواند راهی آسان و کم هزینه برای خرید باشد.
منبع: فروشگاه لبنیات ایران