نعناع در عرق نعنا صدف نام گونه گیاهی است که متعلق به جنس Mentha امی باشد.
این گیاهان به ویژه برای احساس خنکی که ایجاد می کنند شناخته شده اند.
آنها را می توان به دو شکل تازه و خشک به غذاها اضافه کرد.
نعناع یک عنصر محبوب در چندین غذا و نوشیدنی است، از چای و نوشیدنی های الکلی گرفته تا سس ها، سالادها و دسرها.
در حالی که خوردن این گیاه فوایدی برای سلامتی دارد، تحقیقات نشان می دهد که چندین فواید نعناع برای سلامتی ناشی از استفاده از آن روی پوست، استنشاق عطر آن یا مصرف آن به صورت کپسول است.
این مقاله نگاهی دقیقتر به هشت مزیت علمی نعناع برای سلامتی دارد.
به دلیل طعم پویایی که دارد، نعناع اغلب در مقادیر کم به دستور العمل ها اضافه می شود، بنابراین مصرف حتی 1/3 فنجان ممکن است دشوار باشد.
با این حال، ممکن است در برخی از دستور العمل های سالاد که شامل نعناع در میان مواد دیگر است، به این مقدار نزدیک شوید.
نعناع به ویژه منبع خوبی از ویتامین A است، یک ویتامین محلول در چربی که برای سلامت چشم و دید در شب حیاتی است.
همچنین منبع قوی آنتی اکسیدان است، به ویژه در مقایسه با سایر گیاهان و ادویه ها.
آنتی اکسیدان ها به محافظت از بدن شما در برابر استرس اکسیداتیو، نوعی آسیب به سلول های ناشی از رادیکال های آزاد کمک می کنند.
سندرم روده تحریک پذیر (IBS) یک اختلال شایع دستگاه گوارش است.
با علائم گوارشی مانند درد معده، گاز، نفخ و تغییر در عادات روده مشخص می شود.
اگرچه درمان IBS اغلب شامل تغییرات رژیم غذایی و مصرف داروها می شود، تحقیقات نشان می دهد که مصرف روغن نعناع به عنوان یک داروی گیاهی نیز ممکن است مفید باشد.
روغن نعناع حاوی ترکیبی به نام منتول است که تصور میشود از طریق اثرات آرامشبخش آن بر عضلات دستگاه گوارش به کاهش علائم IBS کمک میکند.
بررسی 9 مطالعه شامل بیش از 700 بیمار مبتلا به IBS نشان داد که مصرف کپسول های روغن نعناع علائم IBS را به طور قابل توجهی بیشتر از کپسول های دارونما بهبود می بخشد.
یک مطالعه نشان داد که 75٪ از بیمارانی که روغن نعناع را به مدت چهار هفته مصرف کردند، در مقایسه با 38٪ از بیماران در گروه دارونما، بهبود علائم IBS را نشان دادند.
قابل ذکر است، تقریباً در تمام تحقیقاتی که تسکین علائم IBS را نشان میدهند، از کپسولهای روغنی به جای برگهای نعنا خام استفاده میکردند.