شرکت پگاه از بزرگترین تولید کنندگان لبنیات در ایران است که محصولات خود را با بهترین کیفیت تولید میکند. شیر یکی از مهمترین تولیدات این کارخانه است که مصرف آن برای همه افراد ضروری است، حال این نوع سوال مطرح میشود که چه نوع شیری را باید مصرف کرد: کم چرب یا پر چرب؟
شیر ماده ای مغذی است که میتواند به تنهایی به عنوان وعده غذایی در نظر گرفته شود، اهمیت مصرف شیر از دیدگاه اسلام نیز بارها مورد تاکید قرار گرفته است. اهمیت زیاد شیر به دلیل وجود ویتامین های گروه B، پروتئین و کلسیم بسیار بالای موجود در آن است. مصرف روزانه شیر برای همه افراد جامعه مفید و ضروری است و مصرف آن به تقویت سیستم ایمنی بدن بسیار کمک میکند.
شیر کم چرب یا پر چرب؟
مصرف شیر پگاه علاوه بر اینکه برای سلامت استخوان ها بسیار اهمیت دارد، در تقویت حافظه نیز موثر است. همانطور که گفتیم در شیر علاوه بر کلسیم و ویتامین های گروه B پروتئین بسیار بالایی وجود دارد. تحقیقات نشان داده است که میزان پروتئین موجود در شیر با جذب کلسیم توسط بدن رابطه ای عکس دارد و هر چه پروتئین موجود در شیر بالاتر باشد کلسیم کمتری جذب بدن خواهد شد.
فواید مصرف شیر کم چرب
استفاده از شیر کم چرب را بسیاری از کارشناسان تاکید کرده اند و برای ان دلایل مختلفی را برشمرده اند:
- استفاده از شیر کم چرب برای سلامت عروق و قلب
- کاهش پروتئین موجود در شیر موجب افزایش جذب کلسیم در بدن میشود
- انرژی کمتر موجود در شیر کم چرب میتواند به حفظ تناسب بدن کمک بیشتری کند
- وجود ویتامین های مهم و ضروری گروه B
- کمک به رشد استخوان و تقویت سیستم دفاعی بدن
منبع: فروشگاه لبنیات ایران