تجارت انواع شیر پاستوریزه

شیر پاستوریزه به شیری گفته می‌شود که عاری از هر نوع میکروب بیماری‌زا است. برای پاستوریزاسیون شیر در صنعت، شیر را به صورت غیر مستقیم و کنترل شده حداقل تا دمای 72 درجه سانتیگراد و به مدت 15 ثانیه حرارت می‌دهند. شیر پاستوریزه را در صورت رعایت شدن زنجیره سرد 2 تا 5 روز می‌توان نگهداری کرد.
زنجیره سرد به زنجیره‌ای گفته می‌شود که در آن دمای شیر در هنگام نگهداری، توزیع و عرضه تا زمان مصرف در حدود 4 درجه سانتیگراد حفظ شود. بررسی‌ها نشان می‌دهد بیشتر شکایات مربوط به فساد و به اصطلاح عامه بریدگی شیر مربوط به عدم رعایت زنجیره سرد است. لذا لازم است در هنگام خرید به این نکته توجه شود.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.