روش تولید شیر هموژنیزه در کارخانه

منظور از شیر هموژنیزه شده چیست؟ هموژنیزه کردن شیر چه فوایدی دارد؟ روش تولید شیر هموژنیزه در کارخانه های لبنی چگونه است؟
هموژنیزه کردن شیر به معنی شکستن چربی به ذرات کوچکتر می باشد. با این کار چربی شیر به صورت یکنواخت در می آید و از آن جدا نمی شود. این عمل بر روی طعم شیر نیز تاثیر دارد و باعث ایجاد طعم بهتر در آن می شود. شیرهای استریل حتما بایستی هموژنیزه هم باشند، البته بیشتر شیرهای پاستوریزه نیز هموژنیزه می شوند.
هموژنیزه کردن شیر در دمای بین 40 تا 50 درجه سانتی گراد و با استفاده از حرکت رفت و برگشتی سیلندر صورت می گیرد. این شیرها قدرت جذب بالاتری دارند و برای مصرف افرادی که ناراحتیهای گوارشی نیز دارند مناسب می باشد.
منبع: فروشگاه لبنیات ایران