شیر های پاستوریزه نوعی از شیر های فرآوری شده می باشند که با شیوه های استاندارد پاستوریزاسیون، از وجود باکتری و میکروب پاک شده اند و درحال حاضر بصورت عمده یا جزئی قابل خریداری می باشند.
شیر محصولی ست با ارزش غذایی و املاح معدنی و ضروری گوناگون که به خاطر شرایط خاص و ترکیبات تغذیه ای مفید در معرض هوم باکتری ها قرار دارد به همین علت امروزه این محصول غذایی با روش های مختلف پاستوریزاسیون از هر نوع میکروب و باکتری مضر عاری می گردد و تحت عنوان شیرهای پاستوریزه به بازار وارد می شوند.
شیرهای پاستوریزه توسط شرکت های مختلفی همچون کاله یا پگاه تولید بالا دارند و بصورت عمده نیز قابل خریداری هستند.
منبع: فروشگاه لبنیات ایران